God Jul!

julkort14

Vi står inför julen, vår Frälsares födelsehögtid. Mitt i världens oro och ofrid, som verkar bli allt allvarligare, kommer ett budskap om frid. Det är en frid som inte världen kan ge. Därför ser den inte heller ut som en fred mellan stridande länder eller grupper. På julnatten ljöd änglasången inför herdarna på Betlehems ängar, men dessa samhällets svagaste fick knappast några bättre förmåner eller ökad anställningstrygghet av det.

Friden som änglarna lovsjöng gällde ”nåd och frälsning för världen ond och vrång”, som Juhani Martikainen diktar i sin julsång. Om denna nåd och frälsning får vi i vår tur vara budbärare i den mörka och kalla världen.

En välsignad julhelg till vänner, släktingar, kunder och medarbetare! Och ett gott nytt år 2015!

1 kommentar

Lämna en kommentar